kyckling rulladerna de gör reklam för på tv
någon som har receptet+??
någon som har receptet+??
Kommer inte riktigt ihåg, men fyllde de inte rulladerna med senap och bacon?
Det måste vara nån basilika eller liknande i också...det syns på såsen...
Är också nyfiken.
Vi puffar upp den här lite...
KYCKLINGROULADER MED LÖK, PERSILJA OCH BACON
(4 PORT.)
16 Skivor tunnskivad kycklingfilé
1 skivad gul lök
4 baconskivor, grovskurna
2 msk fransk senap
1 dl hackad persilja
5 dl kycklingbuljong
½ dl crème fraiche
1 dl grädde
1 msk smör
Salt och peppar
Fräs baon och lök tills det fått lite färg. Dra av från värmen och låt svalna. Tillsätt senap, persilja, salt och peppar. Lägg lite fyllning i mitten av varje kycklingskiva och rulla ihop. Trä upp 2 rullar per grillspett. Stek i olivolja. Häll på kycklingfonden när de fått fin färg och låt puttra i ca 15 min. Ta rouladerna ur pannan. Mixa skyn med crème fraiche, smör och grädde med hjälp av en stavmixer till en skummig buljong. Serveringsförslag, potatispuré smaksatt med parmesan och buljongkokt morot till.
Potatispuré smaksatt med parmesan:
500 g skalad King-Edvard potatis
100 g smör
2 dl grädde
100 g riven parmesan
Koka potatisen i rikligt saltat vatten. Häll av och ånga av potatisen, passera eller pressa den genom en potatispress. Rör i varm grädde rumstempererat smör och avslutningsvis parmesan. Smaka av med vitpeppar.
Finns på www.guldfageln.se/blankpage12.aspx.
Marlene 74 skrev 2008-09-20 10:06:35 följande:
På hemsidan står det att det är det från reklamen. Men prova att gå in på sidan jag länkade och kolla på de andra recepten med.
Men recpetet jag la upp har ju pinnar genom filéerna.
Marlene 74 skrev 2008-09-20 10:46:29 följande:
Ungefär det receptet brukar jag göra en kycklinggryta av.
Enda skillnaden är att jag inte har persilja .
Och så har jag en skvätt vitt vin.
Det är verkligen supergott iaf
Jag gjorde receptet ikväll.
Tog i lite karis och vin extra...
SKITGOTT!