Ang färska champinjoner!
Hur förvarar man dom bäst egentligen? Nästan direkt när jag kommer hem med dem från affären blir de mörka o sladdriga liksom, o då har jag dem i plastpåsen från affären i kylskåpet. Någon som vet?
Hur förvarar man dom bäst egentligen? Nästan direkt när jag kommer hem med dem från affären blir de mörka o sladdriga liksom, o då har jag dem i plastpåsen från affären i kylskåpet. Någon som vet?
svalt och mörkt dock inte i plaast påse. gärna burk med ventilation
Har även hört att pappåse ska vara bra
Fast inte hur den ska förvaras då, säkert mörkt och svalt det med.
tips: det brukar ligga papperspåsar bland champinjonerna vid grönsksdisken
blingbling
Det gör det aldrig hos oss, endast på en affär har jag sett det... så jag hämtar en brödpåse i stället
Brukar lägga grönsaker i såna bruna kompostpapperspåsar, alternativt öppna påsarna om de ligger i plast.
Oj, vad bra! Tusen tack allihopa!!!
Ps, Tror inte det finns några papperspåsar här hos mig heller...
Papperspåse i kylen
i öppen papperspåse i skafferiet.
om man köper dom i papperspåse är dom bäst i den. Annars brukar jag hälla över dom i en plastbunke utan lock och låta dom stå i kylen, brukar hålla några dagar!!