Hur gör man skaldjurslasagne?
Jag såg i min affär att dom hade skaldjurslasagne bland färdig rätterna, det lät så gott! Är det någon som vet hur man gör det själv??
Tar tacksamt emot goda recept!!
Jag såg i min affär att dom hade skaldjurslasagne bland färdig rätterna, det lät så gott! Är det någon som vet hur man gör det själv??
Tar tacksamt emot goda recept!!
Ingen som vet????
Jag brukade göra det på jobbet förut.
Gjorde då en vitvinssås istället för en bachamel och sen varvade jag som vanligt med plattor, sås och skaldjur.
Vi brukade också ha fisk i, men den var genomkokt innan vi hade i den i lasagnen.
Lycka till
Hur gör du vitvin såsen?
Vad hade ni för skaldjurs och fisk sorter i?
jag har ett recept på skaldjurslasagne i min receptblogg här på FL - kika gärna in...
fräs hackad lök och häll sedan på vitt vin och fiskbuljong, låt koka ihop och späd sedan med grädde/mjölk. Smaka av och red av.
Ja du, vad hade vi för fisk..
Lax och nån vit fisk brukade det va (ta den billigaste i frysdisken, benfri är ett tips) sen räkor, kräftstjärtar och crabsticks.
jag har bara gjort med färska, så vågar inte svara på hur det funkar...
Kan man göra med vanlig vit sås eller ostsås istället för vinsås? Är inte så förtjust i vin....