• Marlene B

    Hur ofta lagar du palt/ kamser?

    Det är min absoluta favoriträtt men tyvärr har jag inte redskap till att göra det själv ännu så jag röstade på Aldrig.

    Lingonsylt, fläsk, bregottsmör och ett stort glas iskall mjök är givna tillbehörRäcka ut tungan

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur ofta lagar du palt/ kamser?
  • Myror i brallan

    Vill bara tipsa om en mjölmix som man kan använda sig av som kommer från norge och heter raspeballer... smakar precis lika bra som vanlig palt och man blandar bara med vatten. Fast man kan bara göra flata så man måste steka fläsket på sidan av. Köpte min mix på ica kvantum!

  • princess of woolfs

    Har hänt nån gång på jobbet bara, äterdet inte själv.

  • imsel

    Har aldrig gjort helt själv, men det finns ju färdiga att köpa. Räknas inte dom
    För det har jag väl kokat några gånger

  • vackrastarflow

    vad är det?? känns som att det inte är en vanlig rätt i Skåne

  • Solskensmor

    Kamser har jag aldrig hört, men palt händer väl att jag gör. Tycker det är jättegott!

  • Beckah82

    (Palt, Pitepalt) benämningen mest i norra Sverige
    (Kams) Södra Norrland.
    (Klabbe) Dalarna
    (Flubba)  Blekinge.
    (Raspeball / Klubb) i Norge


    ♥ Mamma till Victor 980815 och Alvin 070705 ♥ beckah82.bilddagboken.se
  • ludenben

    pitepalt... mums... kan nån norrlänning komma hit NU och laga det åt mig???

  • Polly S

    det händer ibland eftersom jag tycker det är supergott! (dock ej så nyttigt med smör...)

  • Erica med c

    Pitepalt är ju sååå gott,men tyvärr så har jag inte lärt mig att göra det..
    Mamma kan men det blir inte så ofta tyvärr...

Svar på tråden Hur ofta lagar du palt/ kamser?