Måste man förvälla sockerärtor innan man äter dom?
..Dom smakar rätt gott råa, finns det nåt speciellt skäl till att man brukar förvälla dem?
..Dom smakar rätt gott råa, finns det nåt speciellt skäl till att man brukar förvälla dem?
Det har jag aldrig gjort
Antingen äts de råa eller i någon wok/ungsbakadegrönsaker. Gott är det i alla fall
Jag har alltid ätit dom råa och än jag är jag inte död. Har inte ens hört att man ska förvälla dom.. ?
Nej det behövs inte
Skönt att höra, har precis ätit upp en hel ask och det vore ju lite pinsamt att dö för en sån sak!
"Herre gud att hon inte visste att man måste koka dom" liksom!
Haha! Näh, man kan väl käka dom flesta grönsaker o så råa, alla smakar väl inte gott men det är ju från naturen, och naturen har liksom inte spis och kastruller.
Shittelitt, nä, men naturen är en lömsk jävel, finns ju sånt som man bör koka. Nån svamp har jag för mig..