Jag har provat iskubsformar och beroende på om det äe mjuk eller hård fyllning så går det väl "sådär". Jag gjorde en sort som var med mörk choklad, chili och lingon och den blev ganska stel men var svår att få ut. Sen hade jag en med passionsfrukt och den var lite seg och var enklare att få ut när man hade haft dem i frysen. Till slut gjordet jag så att jag hällde chokladsmet som skulle stelna i en rektangulär siten form som på insidan var klädd med gladpack folie. När det hade stelnat så kunde man stjälpa ut den och skära i fyrkantiga bitar med stora vassa kökskniven. Den segare smeten lät jag stelna i en burk och sedan tog jag två teskedar och formade ovala bollar som jag la upp på bakplåtspapper. De var sedan väldigt enkla att doppa i choklad och garnera. Jag vill att alla bitarna av samma sort ska se likadana ut, men de behöver inte ha perfekt form.
Jag tycker också att de där färdiga formerna är dyra.
Lycka till