• Torparen10

    Fatservering...teknik

    Hej! Är det någon duktig som kan ge lite tips angående fatservering. Ska på prov imorgon och undrar om själva tekniken med besticken! Har övat och övat här hemma.. Går väl si sådär.

    Så...hur håller man besticken på bästa sätt?? Lite svårbeskrivet, men försök!

  • Svar på tråden Fatservering...teknik
  • Enifesoj

    Du lägger skeden på långfingret under pekfingret. Gaffeln på pekfingeret med tummen på. Då kan du styra gaffeln på skeden som ligger still med maten på. Hoppas du förstår...

    Lycka till!

  • Torparen10

    Ska man hålla väldigt långt ner på besticken? För kan inte riktigt styra gaffeln..

  • Torparen10

    JAA! det går när jag håller fingrarna lite krokigt...då kan jag styra gaffeln..

  • Enifesoj

    Fingrarna bör vara lite böjda eller krokiga...

    Kul att du börjar få häng på det!!

Svar på tråden Fatservering...teknik