Vad har ni till fondue?
Go kväll! vad har ni för kött,såser och andra tillbehör till fondue? vi tänkte äta det till helgen. Hoppas på att få lite insperation från er.. Tack på förhand.
Go kväll! vad har ni för kött,såser och andra tillbehör till fondue? vi tänkte äta det till helgen. Hoppas på att få lite insperation från er.. Tack på förhand.
Vi ska ha fondue i helgen: potatisklyftor eller kokt potatis, bearnaisesås, sås gjord på lök och ketchup, sås på knaperstekt bacon och gräddfil, grönsaker, kankse lite avokadoröra. Vi brukar ha fläskfile och kanske något oxkött.
Jag gör olika såser på gräddfil. Curry/senapssås, chili/vitlöksås och vad mer jag är sugen på för stunden.
Baguette är ett måste, samt paprika och annat gott oxå vad jag är sugen på för stunden.
Men nu var det längesedan jag gjorde det o har inte ens en gryta längre.
Vi brukar ha nötkött, fläskkött och kyckling.
Jag brukar också smaksätta oljan, det brukar bli gott, men lite kletigare när man ska diska ur fonduegrytan.
Jag brukar gör varm bearnaisesås och några kalla såser t.ex tsatziki, gräddfil och chilisås, gräddfilmed curry och krossad annanas.
Många olika sorters grönsaker är ett måste för oss.
Vanligtvis har vi oerhört mycket mat över dagen efter och då blir det en blandgryta med det mesta i, supergott.
Pommes, pepparsås eller annan sås, tomater, svamp, lök, ananas, broccoli, paprika och säkert något mer som jag har glömt.
Tack för era tips.Får nog åka och handla lite idag.