Hur tinar jag kycklingfilén snabbt? Har bråttom med maten!
Ska laga mat snart och glömde ta fram kycklingfileerna. Hur tinar jag dom snabbast? HJÄLP!!!!
Ska laga mat snart och glömde ta fram kycklingfileerna. Hur tinar jag dom snabbast? HJÄLP!!!!
micro
Man kan tina kyckling i varmt vatten om man ska tillaga den direkt.. men d kan ändå ta ett tag.. o den kan bli lite kokt..
man kan tina dem i varmt eller kallt vatten. lägg dem i en påse och lägg den i en bunke med vattnet. varmt vatten går ju fortare förstås, se bara till att de inte ligger kvar för länge efter att de tinat.
Släng in dom i micron.
lägg den på en tallrik och ställ in i ugnen
'
sätt ugnen på 100°C och när den är uppe i temperatur stäng av den - går hyfsat fort och lite jämnare värme än iaf mikro
de e väll bara o lägga dom på ett fat o sätta igång... kör på relativt låg effekt för att dom inte ska bli tillagade.... varför skulle de bli bakterier??? jag gör alltid så...
Micro, låg effekt tills de tinat lite. Skär sedan i bitar och stek. Tar kanske 15-20 min allt som allt.