Sjömansbiff. -Vad gör jag för FEL?!
Så här gör jag: Bankar köttet med köttklubba. Steker löken först och sen köttet (färdigskuret och färdig packat från ICA, heter sjömansbiff)Saltar och pepprar köttet medan jag steker det. Lägger delad potatis och sen köttet. På där lägger jag den stekta löken och ytterligare ett lager med potatis. Saltat och pepprar potatisen. Häller på öl och vatten med en buljongtärning och ställer i ugnen med varmluft i ca 175ºc i ca 45 minuter eller tills potatisen inte klarar mer.Så här blir det: Köttet blir segt att skära, inte så svårt att tuggan men skulle kunna vara mycket bättre. Hur får jag köttet mörare? Går inte att ha det inne längre i ugnen för då är det inget alls kvar av potatisen. Ska jag göra det på lövbiff i stället? Eller blir det inte bra? Finns det någon annan köttbit som blir bättre?
Det är ju sååå gott med sjömansbiff men inte kul när det blir såhär
