Blodkorv - Hur steker man den? - snabbt svar.
jag ska steka blodkorv nu, men har aldrig tillagat det själv och inte ätit det på över tio år.
Hur tjocka ska skivorna vara och hur länge ska de stekas?
I smör eller?
Tacksam för snabba svar
jag ska steka blodkorv nu, men har aldrig tillagat det själv och inte ätit det på över tio år.
Hur tjocka ska skivorna vara och hur länge ska de stekas?
I smör eller?
Tacksam för snabba svar
Ehm jag skivade i typ en halvcm tjocka skivor och stekte inte särskilt lång tid på var sida - testade mej fram för det va ungefär lika längesen som du jag åt blodkorv
De är lättstekta.
Precis som blodpudding eller falukorv i tjocklek.
Eller vad man öskar själv .
Man kan äta blodpudding och blodkorv rå om man vill.
Den är redan "färdig" liksom!
Jag steker i olja, men smör går lika bra. Stek på medelvärme ca 1.5 min per sida, tills ytan blir fin =) ca 1 cm tjocka skivor...
De blir bra hur du än gör =)
Tack för svaren! Ska snart ge mig på det. Minns att jag tyckte om det som liten.
ca en centimeter tjocka , Stek dem i valfritt matfett . Hur länge är smaksak. den är inte rå. Fyra minuter på varje sida kanske.