Knäck...vilken kastrull???
Kan man andvända en teflonkastrull när man kokar knäck?? eller räknas inte den som tjockbottnad?? tänkte mest på att det kanske inte fastnar i en sådan...
Kan man andvända en teflonkastrull när man kokar knäck?? eller räknas inte den som tjockbottnad?? tänkte mest på att det kanske inte fastnar i en sådan...
Jag hade mer varit rädd att knäcken blir för varm så teflonet släpper Knäck kokar inte fast i vanlig kastrull.
Tjockbottnad vanlig kastrull. Inte teflon. Men har du mikro så gör knäcken i den. Lätt och smidigt enligt de som vet.
Yrslan skrev 2008-12-05 09:46:47 följande:
då blir det en vanlig kastrull=)
Jag använder min stekgryta i gjutjärn.
En stekgryta i gjutjärn brukar jag använda, den är så vid att det går fort att koka knäcken
Jag brukar använda ett stekjärn.. Med hög kant.. Funkar skitbra =)
Går bra med teflonjärn =)
jag använder en tjockbottnad rostfri kastrull. teflon och aluminium kastruller är inte så "nyttigt" att använda överhuvudtaget sägs det...
Skogsflickan skrev 2008-12-05 10:03:48 följande: