• Mammas gossar
    Äldre 9 Dec 13:18
    2550 visningar
    6 svar
    6
    2550

    Hörselgångsinflammation.

    Kunde knappt inte sova natten till igår, så jag åkte till läkarn igår morse. Jag hade hörselgångsinflamtion sa han och jag fick droppar. Hur fort ska man bli bättre?
    Jag har fått ta aldedon under 2 nätter nu för att få sova. Örat pulserar och jag kan inte bita ihop tänderna på vänster sida, det gör rent ut sagt skitont. Är höggravid också så allt känns jobbigt nu.


    Bemöt andra som du själv vill bli bemött.
  • Svar på tråden Hörselgångsinflammation.
  • Äldre 9 Dec 13:21
    #1

    Jag hade samma problem som dig i slutet av grav. Tycker synd om dig för det gjorde värre ont än att föda barn.

    Mitt försvann inte utan det blev tyvärr sämre, men jag hade säkert maximal otur. Det slutade med att jag sökte på sjukhuset öron där de är specialister. Innan var jag på vc. Men på ett par dagar ska det ju lätta annars ska du söka till öronspecialist. Det finns ingen anledning att ha så ont. Krya på dig!


    Triss i damer
  • Mammas gossar
    Äldre 9 Dec 13:27
    #2
    trazzlan skrev 2008-12-09 13:21:13 följande:
    Jag hade samma problem som dig i slutet av grav. Tycker synd om dig för det gjorde värre ont än att föda barn.Mitt försvann inte utan det blev tyvärr sämre, men jag hade säkert maximal otur. Det slutade med att jag sökte på sjukhuset öron där de är specialister. Innan var jag på vc. Men på ett par dagar ska det ju lätta annars ska du söka till öronspecialist. Det finns ingen anledning att ha så ont. Krya på dig!
    Varför blir det sämre? Jag tycker också nästan att detta gör ondare än att föda barn, bara det inte kommer samtidigt nu
    Bemöt andra som du själv vill bli bemött.
  • Äldre 9 Dec 13:32
    #3

    För mig blev det tyvärr sämre men det tror jag berodde på att jag hade en böld i örat som läkaren på vc inte upptäckte och gav mig felaktig medicin. Jag fick gå massor av gånger på öron och fick tamponager i örat insatta som jag fick droppa på för att det skulle svälla av.

    Jag är övertygad om att det beror på grav och att man svullnar överallt men det nekade läkarna till. Men jag tror vad jag vill.

    Märker du av någon bättring?


    Triss i damer
  • Mammas gossar
    Äldre 9 Dec 13:35
    #4
    trazzlan skrev 2008-12-09 13:32:00 följande:
    För mig blev det tyvärr sämre men det tror jag berodde på att jag hade en böld i örat som läkaren på vc inte upptäckte och gav mig felaktig medicin. Jag fick gå massor av gånger på öron och fick tamponager i örat insatta som jag fick droppa på för att det skulle svälla av.Jag är övertygad om att det beror på grav och att man svullnar överallt men det nekade läkarna till. Men jag tror vad jag vill.Märker du av någon bättring?
    Nej inte sen jag börjat med dropparna. Hörseln är ju nedsatt o så men jag mår dock inte dåligt för övrigt med feber o så. Får vänta ett par dagar annars så får jag ringa vc. Var på akuten igår.
    Bemöt andra som du själv vill bli bemött.
  • Äldre 9 Dec 13:40
    #5

    Jag kan trösta dig med att när jag fick orentlig hjälp så släppte det äntligen och jag kunde äntligen HÖRA igen. Och efter förlossningen har jag inte känt av det alls...

    Verkligen krya på dig och dra dig inte för att söka hjälp om det inte går över...jag tycker supersynd om dig, om nu det kan hjälpa lite


    Triss i damer
  • Mammas gossar
    Äldre 9 Dec 13:43
    #6
    trazzlan skrev 2008-12-09 13:40:00 följande:
    Jag kan trösta dig med att när jag fick orentlig hjälp så släppte det äntligen och jag kunde äntligen HÖRA igen. Och efter förlossningen har jag inte känt av det alls...Verkligen krya på dig och dra dig inte för att söka hjälp om det inte går över...jag tycker supersynd om dig, om nu det kan hjälpa lite
    Tack
    Bemöt andra som du själv vill bli bemött.
Svar på tråden Hörselgångsinflammation.