Vilken sylt till hallongrottor?
Tänkte baka hallongrottor eller syltkakor som de också kallas. Grejen är att det ska vara fast sylt. Någon som kan rekommendera något bra märke på fast hallonsylt? Tycker den vi köper, bobs, är väldigt lös!
Tänkte baka hallongrottor eller syltkakor som de också kallas. Grejen är att det ska vara fast sylt. Någon som kan rekommendera något bra märke på fast hallonsylt? Tycker den vi köper, bobs, är väldigt lös!
Jag har alltid kört med vanlig hallonsylt
Sylten blir fast vid gräddningen. Bobs går jättebra!
Jag har använt mig av Björnekullas sylt - Vildhallon, tycker det är en god smak på den.
kanske prova med hallonmarmelad?!
den är ju lite fastare än sylt.
Jag brukar köpa sylten på flaska när jag gör syltkakor, inget kladd och spill. hALLONSYLT KÖR JAG MED
Björnbärs marmelad blir supper gott, annars är favoriten drottning sylt.
jag använder Önos hallonsylt 100% frukt & bär (tror jag den heter). Den "exploderar" inte och det är sylt kvar i kakan efter gräddning.
jag har kört med icas sylt, inga problem!