Ställer man marängtårtan i kylen?
Har gjort en krisptårta med maräng och vaniljkräm i mitten.
undrar nu, den är inte riktigt klar, ska på med grädde innan servering + hallon. ska den stå i kylen under tiden?
eller i rumstemp?
Har gjort en krisptårta med maräng och vaniljkräm i mitten.
undrar nu, den är inte riktigt klar, ska på med grädde innan servering + hallon. ska den stå i kylen under tiden?
eller i rumstemp?
kylen skulle jag gissa på dock brukar ju arängen bli mjuk. så räkna med en mjuk tårta om det dröjer mer än 30 min innan du ska servera=)
I kylen tror jag men servera den snabbt, jag gjorde en marängtårta med färdigköpta marängbottnar enför en fest när det var dags att servera hade marängen smält av vaniljkrämen osv... tur att jag hade gjort en annan med vanliga tårtbottnar också! Lycka till
aha aj just det. det glömde jag. dock är detta maräng med riskrisp i så det kanske håller sig. hm, får hoppas det blr bra
kylen en stund eller i en matkällare/kallt rum om du har det... tips, strö pinjenötter över, om du/ni tål det förstås!!