fast eller mjölig potatis i janssons??
Ja precis som rubriken lyder?
Ska det vara mjölig eller fast potatis för bästa janssons frestelse :)
Ja precis som rubriken lyder?
Ska det vara mjölig eller fast potatis för bästa janssons frestelse :)
Jag föredrar fast potatis
Mjölig tycker jag.
Mjölig
fast tycker jag
haha det gjorde mig inte så mycket klokare då :) haha då är det alltså en smaksak som med allt annat...
Tycker också fast, för att väga över till den sidan. Över huvud taget tycker jag det blir bättre med fast potatis om det ska vara någon typ av gratäng eller stuvning.
Jag frågade en dam i 60 årsålder detta i en affär igår. Mjölig sa hon.
halloj77 skrev 2008-12-21 10:37:47 följande:
Man kan ju faktiskt blanda
Bland tror jag är det sämsta alternativet faktiskt.
halloj77 skrev 2008-12-21 10:56:24 följande:
Det "ska" vara mjölig potatis till Jansson. Sen gör ju alla som de vill
Jag föredrar mjölig, risk annars att gratängen blir "vattnig/rinnig".
Det är nog en smaksak.
Mjölig! Så den blir krämig och god när grädden kokt in i potatisen.. Ska vara mycket grädde och stå i ugnen en och en halv timma..
Men det är inte gott när man inte känner "strukturen" på den!
Den får inte bli FÖR gratängig