Enkel förrätt som passar om man har oxfilé, potatis och champinjoner till huvudrätt?
Någon som har något tips?
Jag har idé torka...
Någon som har något tips?
Jag har idé torka...
Tomat & mozzarella i skivor, ringla över balsamvinäger & olivolja.
Krydda med flingsalt, nymalen svartpeppar & så några blad färsk basilika.
Är det inte en aning stabbigt med fet ost och olja som förrätt när man ska ha en såpass fet varmrätt?
skaldjurssallad?
Hummer/kräftstjärtar/räkor med en sallad på tomat, mango, avocado.
Dressing på riven ingefära, lime, fisksås och lite olja.
Enadst en liten munsbit - servera gärna i glas.
Nisseblubb skrev 2008-12-22 15:52:39 följande:
Bästa förrätten, som inte är förrätt utan appertif, är crustader, en liten klick hjortronsylt i och sen en klick castello blå ovanpå, in i ugnen tills osten smälter. Det är så fruktansvärt superdupergott så man DÖÖÖÖR!
Skivad zucchini som man grillar i ugnen och serverar tillsammans med en tomatröra...
Eller bara lite tacochips med olika röror? lite guacamole, cheesedip, vitlökscremefraiche?
Räkcoctail, lite salladsblad, några tomatbitar och räkor i ett vinglas. Häll över lite Rhode islandsås. Smarrigt tycker jag .
Nej jag vet! grovt bröd med lite gubbröra och salladsblad på?
Eller chilifrästa kräftstjörtar med vitlökscremefraiche , DET är gott!