• PuhGirl

    Hasselbackspotatis

    Jag ska ha hasselbackspotatis till middan imorgon. Nu underar jag om man kan förbereda den lite, den tar ju ändå 40 min och göra...menar kan man göra den nästan klar och sen bara värma upp den i ugnen om man lägger folie över?

    vill ju göra det ås enkelt som möjligt imorgon


    Jag vill..
  • Svar på tråden Hasselbackspotatis
  • MaddeMamman

    tror tyvärr inte du får samma fina yta om du värmer upp..möjligtvis om du har varmluftsugn
    man kan ju inte heller lägga dem på fatet när de är råa o låta dem "vänta" där, då blir de svarta i kanten.


    Aliquando et insanire iucundum est.
  • MaddeMamman

    lägger du folie över blir det kondens o de blir sega o geggiga på ytan


    Aliquando et insanire iucundum est.
  • 5 barnsmamman

    skala potatisen ikväll eller imorgonbite och lägg dom i kallt vatten då blir dom fasta

  • PuhGirl

    tack...får väl göra det som vanligt annars för att vara på säkra sidan så får d ta den tid det tar, bara det att alt ska värmas i ugnen...


    Jag vill..
  • Heavenlyfaith

    Skala o skär potatisen o lägg i vatten. Det drar ur stärkelsen dessutom o resultatet blir bara bättre. Oftast att skära den som tar tiden oxå...


    Jag kan inte bli frisk men kan välja att leva lycklig som sjuk
Svar på tråden Hasselbackspotatis