hemgjord saft hållbarhet?

snillen spekulerar
hur länge håller hemgjord saft?
dvs när man öppnat den?
Har du haft den fryst innan (eller använt Atamon) så håller den väl ett par veckor...ca. Man brukar känna när det luktar jäst! Hick!
håller ändå tills den börjar mögla
nää svårt det där, beror på hur mkt socker som tillsatts samt vilken typ av saft det är...tex lingondricka håller väldans länge då bären i sig innehåller typ konserveringsmedel
svart vinbär däremot vet jag inte...smaka är nog det enklaste...
hemgjord svartvinbärssaft är ju hur gott som helst, innan den blir grön vill säga
ja hållbarheten ökar ju också såklart om man tillsatt konserveringsmedel, glömde skriva det....
svärmor som kokat så har ingen aning om vad som är i
mutter
vi dricker ju saft typ en gång om året så hmm den har nog vart öppnad sen augusti
men stått kylskåp
ar inte varit fryst
provdrick lite då...smakar den gott är det säkert helt okej
saft o sylt brukar ju få fina mögelrosor överst annars
eller släng bort om du känner dej osäker....eller gör som jag.
stäng igen kylskåpsdörren o gör nåt annat så kan de stå där ett tag till...
vilken skön tråd
kom o tänka på att saften kan ju jäsa också o bli som mousserande vin
kanske nåt till lets dance?
men jag skulle nog låta den mogna några år först, o kanske bjuda på den först för att se om den är drickbar
men maaan fååår inte köpa ut till barnen
men detta blir ju bara som...som ...
ääh det blir farmors fel!!