• MirakelPyret

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

                Tänkte det skulle vara kul att samlas i en ny tråd...            
     diskutera och prata om allt som rör graviditeten och det omkring...


    Grundaren till tråden är tyvärr inte längre med oss, men vi önskar henne att stort LYCKA TILL! och hoppas att hon tittar in till oss igen. Hoppas att alla gamla vill hänga på och nya ansikten tittar in.


    BF-Listan till tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m38174952.html

    Gamla tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m37665181.html
      
  • Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2
  • MirakelPyret

    HIh.. härligt då har du hittat in.. hoppas alla andra gör det de med =oD

  • Emmsie

    Ja, jag tänker då inte lämna er i alla fall Känns lite konstigt att vi redan ska starta en ny tråd. 3 månader är en lång tid, men det har gått snabbt.

    Det är ju ett tag till innan en ny BF-tråd ska göras, men när det väl är dags borde vi inte "börja om" då? Känns som att det är många som lagt till sig men som inte följer tråden.

  • erla80

    Nu är även jag här... *vinkar*
    Men måste snabbt återgå till jobbet igen!

  • MrsHolly

    Redan ny tråd =0 Vad tiden går!

    Idag såg tre (!!) personer på jobbet att jag var gravid... och jag som har gått runt och i min egen lilla värld och trott att ingen kan se det. "Meeen va är det häääär" kom en och sa och tallade på magen... Så det var bara att rusa in till chefen och bikta sig :P Men hon gratulerade och tyckte att det var roligt!

    Och så har jag åkt på bihåleinflammation också... Man är visst känsligare att få det när man är gravid :/ Så nu vet jag inte vad jag gör. Kan på inga villkor vara hemma imorgon och gå till läkaren heller, fast de sa det på sjukvårdsrådgivningen. Kanske det går på eftermiddagen... men då får jag ta med Tilda... Ingen bra kombination ;)

  • MirakelPyret

    Emmsie, jag håller med.. vi kan väl försöka att rensa upp lite i BF tråden då när det är dags..
    Jag ser några få som tyvärr inte fick behålla sina små och flera som inte längre syns i tråden. Så visst skulle vi kunna rensa lite. Vi kanske skulle kunna fråga de som man inget hör från om de fortfarande vill vara med? Eller är det inte snällt ?

  • MirakelPyret

    MrsHolly - Va kul med att det syns nu !!
    HIhi.. va kul att någon sett det nu och att chefen tyckte de va kul.

  • Dina

    HEJ ALLA!!!

    Tänkte bara titta in och hälsa på alla!! Synd jag inte fick hänga med här men jag kommer in igen ibland och ska absolut komma in när vi fått + igen.

    Snart dags för Ul för en del här va Spännande och LYCKA TILL!!!
    Sköt om er!! Kram

  • chiqita

    Nu har jag med hittat hit! Tack för ny tråd Mirakel - jättefin!
     
    Jag har shoppat idag! Wii!! Var inne på HM och letade mammabyxor, men det fanns så klart inga jag ville ha.. eller ett par supersnygga på rean, men helt klart för små.. *urk* Blev däremot en BH, fast med byglar, läste här om dagen att man inte skulle ha det.. men det stod att det var mamma-BH så jag litar på det..

    Och vet ni vad, jag har köpt bebiskläder till lillan idag!! *gulp*
    Skulle bara titta om det fanns ngt fint på rean, och det gjorde det så klart! Har lagt in stora bilder i galleriet under Lillans kläder Superfynd! Betalade bara 110:- för allt tillsammans! Wiii nu känner jag mig uppspelt och glad. Så häftigt att gå in på bebisavdelningen och köpa små söta till min egen bebis!!! Här får ni ett smakprov!

    Fynd från HM stl 58 & 62 Mysdressar från HM stl62


    (¯`°?Vi väntar en liten tjej i Juli ?°´¯)
Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2