Kassler med senap?
Skulle det fungera tror ni? Alltså någon slags senapssås typ?
Eller vad ska jag göra? Måste göra något av kasslern och tycker man alltid gör samma kasslergratäng.
Skulle det fungera tror ni? Alltså någon slags senapssås typ?
Eller vad ska jag göra? Måste göra något av kasslern och tycker man alltid gör samma kasslergratäng.
Jag brukar göra kassler med dion-senap. Det är jättegott o man kan variera det me olika andra ingredienser
Man kan göra det i ugn, men det går fortare i stekpanna (stor).
Stek kasslern, peppra och häll sedan i purjolök eller lök, ev vitlök, minimajs, paprika eller nåt annat gott.
Sen blandar du dionsenap med creme fraiche eller grädde (rör ihop) o sen i pannan.
Låt puttra en stund å servera med pasta eller ris (eller annat du gillar) och lite sallad.
Gör du det i ugnen, så släng i allt å in i ugnen på ca 175 grader i 20 min.
Det är jättegott!
Jag har ju dijon hemma. Tack