• Göteborgstjej

    Frysa pajer???

    Vi ska ha bröllop och dop i slutet av februari och ska göra mat själva, bla olika pajer. Vad tror ni, vilka typer av pajer passar att frysa/inte frysa? Jag ska göra en massa mat och måste förbereda i god tid annars funkar det inte.
    Pajer med äggstanning och ost? Borde väl funka elelr??
    Creme fraiche som bas??? Frysbar, eller???
    Andra typer, typ köttfärs?

    Vad tror/vet ni???

  • Svar på tråden Frysa pajer???
  • LinaoMatilda

    Jag har fryst pajer och tycker de är helt ok efteråt. Men om du vill vara säker kan du ju göra en paj som du tänkt bjuda på och frysa de och pröva.


  • lunkentuss

    Allt går att frysa :)
    Däremot är ex. ägg (kokt ägg) och potatis inte nån hit sen när det tinar.

  • Göteborgstjej

    Bra då tänker ni ungefär som jag!!!

    frågan är också kan de stå en månad i frysen eller blir de torra då???

  • lunkentuss

    en månad är inga problem, det mesta brukar väl hålla ca 3 månader minst?

Svar på tråden Frysa pajer???