• 83an

    Smälta Marabous Mjölkchoklad

    Ngn som vet om det går att smälta Marabous Mjölkchoklad, breda ut den tunt på bakplåtspapper och låta den stelna igen?
    Blir den konstig, går den att äta den efter?

    Skulle vilja göra egna chokladhjärtan av den chokladen men vet inte om den blir så god efter att man smält den och låtit den stelna på nytt.

    Alternativt att smälta den och hälla i isformar (hjärtan)...

    Vad tror ni?

  • Svar på tråden Smälta Marabous Mjölkchoklad
  • CharlieF

    det borde väl gå, som med annan choklad. Den är dock väldigt känslig så smält den försiktigt över vattenbad.
    Prova först med lite och kyl i frys/kyl så märker du vad som händer....

  • Anniz83

    jovisst ska man kunna göra det, men för att få ett bra resultat som möjligt bör du temperera chokladen först!

Svar på tråden Smälta Marabous Mjölkchoklad