Hel (fryst) kyckling?
Vad kan man göra med en hel fryst kyckling? Är sugen på kyckling och det ligger en i frysen och väntar. Glömmer ju alltid ta upp den stackaren... Så receptförslag tack!
Vad kan man göra med en hel fryst kyckling? Är sugen på kyckling och det ligger en i frysen och väntar. Glömmer ju alltid ta upp den stackaren... Så receptförslag tack!
1. Tina
2. Grilla.
Tina, stycka.
Blanda mozzarella, vitlök, soltorkade tomater.
Krydda med salt och peppar på kycklingen och tryck in mozzarella bladningen under skinnet.
Stek i ugnen...
Tack! Fast jag är mer ute efter om man kan göra nåt med kycklingen utan att måsta tina den först?
Haha.
Det finns inget (hälsosamt) recept på otinad kyckling.
Inte ens rå kyckling är att rekommendera, än mindre otinad...
SkåneP skrev 2009-01-27 13:38:29 följande:
Om du har en lergryta, så kan du lägga kycklingen i den otinad.
Hälla över en burk krossade tomater
1 msk paprikapulver (om man har)
1 msk salvia
1/2 msk rosmarin
Salta efter behag eller lägg i en tärning kycklingbuljong och ca 1-2dl vatten
In i ugnen ca 1 timma under tiden skalar du och skär morötter purjolök, 2-3 klyftor vitlök och paprika.
Stoppa allt i formen och sedan in i ugnen ca 40-45 minuter beroende på hur stor kycklingen är
har den inkråm? då är det ju inte så trevligt att lägga in den otinad med en plastpåse med lever mm i ugnen
romani beauty skrev 2009-01-27 13:49:08 följande:
Jag hade helt klart bara slangt in den i ugnen pa ungefar 175 grader (beroende pa hur stor den ar) i ungefar 1,5 h (ocksa beroende pa strl) pensla med olja/eller "massera in tillsammans med salt peppar en honsbuljongtarning, dragon vitlok och en halv pressad citron. slang in den andra halvan dar inkromet varit en gang i tiden.
Blir hur gott som helst, gor sedan en skysas av spadet och servera med kokt broccoli, kokta morotter och engelska roast potatoes.
Blir jattegott!