• coffeelover

    snabbt svar!!!!!! Hur tonar man ner om maten har blivit för stark?

    Några bra tips. Står här maten klar och hungriga barn.

  • Svar på tråden snabbt svar!!!!!! Hur tonar man ner om maten har blivit för stark?
  • coffeelover
    Svar på #1
    Går det med milda mat? Har ingen vispgrädde hemma.
  • Special K

    Hall ner gradde, eller milda mat, red av med mjol, testa med lite socker.. lycka till!

  • coffeelover
    Svar på #3
    Springer genast och provar......
  • Lena

    I med mer av ingredienserna eller tillsätt feta produkter som grädde, kokosmjölk

  • coffeelover
    Svar på #3
    Lite bättre blev det allt. Den spanska pepparn gick inte av för hackor trots att jag kärnade ur den. Tack för hjälpen. Nu ska jag gå och se om jag kan få familjen att äta denna spicy kycklinggrytan.... Trevlig kväll alla matlagare....
  • danitra

    Servera bröd och/eller yoghurt till.

  • coffeelover

    Jo då. Det gick ner. Hoppas bara att inte lilleman (som jag ammar) får ont i magen nu.

  • Bumblebina

    Man kan prova att låta en potatis koka med en stund. Den drar åt sig både salt och kryddor. Lite sent tips kanske, men ändå...

  • coffeelover

    Bumblebina skrev 2009-01-27 18:02:20 följande:


    Man kan prova att låta en potatis koka med en stund. Den drar åt sig både salt och kryddor. Lite sent tips kanske, men ändå...
    Till nästa gång. Kommer säkert att hända igen...
Svar på tråden snabbt svar!!!!!! Hur tonar man ner om maten har blivit för stark?