• StrawberryDaquiri

    Kan man frysa kesella?

    Jag gjorde en egen hamburgedressing igår med lätt kesella som bas. Gjorde sjävlklart för mycket och det känns så tråkigt att behöva kasta bort, kan man frysa in det i en burk tror ni? Eller blir det konstigt när man tinar det sen? Någon som testat?
    Annars, hur länge står det sig i kylen utan att bli dåligt? Tips tips tips :)

  • Svar på tråden Kan man frysa kesella?
  • Klangzzan

    Frysa är ingen bra idé,den skär sig och kommer bli grynig när den tinar.
    Den klarar sig en 3-4 dagar i kylen,pimpa upp den till en annan sås som passar till sallad.

  • gosetôsa

    Jag har frusit kesella många gånger...dock inte lättvarianten. Den blir grynig när den tinar men om man bara rör i den så brukar den bli som ny sen...

  • StrawberryDaquiri

    Jag testar, tack för svar :)

Svar på tråden Kan man frysa kesella?