Paprika/Chili crème fraiche
Har två burkar paprika/chili crème fraiche som går ut idag. Någon som har ett bra tips på vad jag kan laga till middag med dem?
Tack!
Har två burkar paprika/chili crème fraiche som går ut idag. Någon som har ett bra tips på vad jag kan laga till middag med dem?
Tack!
Stek bacon och rör ner creme fraishen. ät med makaroner. Inte så mycket fredagskänsla, men väldigt gott!
Fräs bacon
Tillsätt skivade färska champinjoner och paprika
Kronärtskocka på burk (zeta har en god)
Rör ner burkarna och låt puttra ett litet slag
Servera med (färsk) pasta.
låter gott!
någon mer?
Här används den ofta till Enchiladas (paket med vetetortillas) med kyckling/bacon/svampfyllning.
stek rödlök och champinjoner och rör ner i creme fraichen. stek kyckling och häv i det med. värm allt och krydda efter behag. servera med pasta eller klyftpotatis. blir ganska starkt men gott!!
Stek kassler och röd paprika i strimlor och ha i creme fraiche paprika/chili.
Servera med tagliatelle.
kanske för sent ute..men jag brukar ha den i köttfärsåsen för att få extra god sting och krämighet
Tomat och korv soppa
200 g falukorv
1 dl makaroner
1 liter Kelda soppa Tender Tomato
Koka makaronerna. Skär korven i små bitar. Värm korv och soppa i en kastrull. Lägg makaronerna i soppan.
Kryddtips! Lägg i en klick Arla Köket lätt crème fraiche paprika & chili.
skiv paprika,bacon stek lätt
koka nudlar och blanda allt i värmd cremefraishe och servera med majs
Kasslergratäng!
Stek purjolök och strimlad röd paprika, salta och peppra.
Lägg kasslerskivor i en form, lägg sen grönsakerna som en ring runt kasslern utmed kanten. Blanda sen en burk paprika & chili med 1 dl vatten och sen häll i formen, på med riven ost och in i ugnen.
För mer detaljerat recept kan du kolla på imariaskok.blogspot.com
Där finns även ett recept, pastarullar med kyckling.
brukar ha det till enchiladas.. :)
världens godaste! ett paket kycklingfile lägg i en form. Blanda 2 burkar chili paprika creme fraiche med en vanlig creme fraiche och 3-4 dl grädde. Ha i en vitlöksklyfta, 1 tärning hönsbuljong, salt, peppar och lite chili och paprika pulver efter behag.. häll blandningen över de råa kycklingfileerna i en form. riv över ost.. 1 timme i 200 grader.. ät med ris och sallad! MUMS
0LillaJag0 skrev 2009-02-20 23:49:18 följande:
pastasås! bryn på en hackad lök tillsammans med bacon och champinjoner, över med cremfraischen å låt det puttra lite. servera med pasta(givetvis) och riven ost! SUPERGOTT!
en till rätt!
Skiva kassler och varva kassler och annanasskivor i en ugnsform, häll över chilicremefraishen och lite ost, sätt in i ugnen! servera tillsammans med ris.
å sen en till sak, även fast dem går ut idag så håller dem upp till en vecka efter utgångsdatumet!