Hjälp mej! Hur opraktiskt är egentligen en bänkskiva i trä?
Jag är i valet och kvalet här... Ska välja bänkskiva till köket...
Jag velar mellan laminat och trä. Jag har hittat båda som jag gillar jättemycket, men eftersom vi har en bardisk i köket är ju problemet med laminaten att sidorna blir olika, eftersom det bara är ena långsidan som är fin på den... Det stör mej enormt. Blir ju att sätta kantlist på andra långsidan plus kortsidan då.
Sen är det bänkskivan i trä. Den är ju så klar jättefin, men hur opraktiskt är det med trä i köket? Med två barn i familjen dessutom. Jag avskyr när det blir fula ringar på trä och kommer att reta ihjäl mej om det blir det på bänkskivan.
Hur tålig är en bänkskiva i trä egentligen? Snälla, ni som har en - gärna haft i några år dessutom - ni kan väl berätta för mej hur dom är. Jag är som sagt väldigt petig...
Nu har jag iofs bara kollat på Bauhaus, så jag vet ju inte om laminatskivor finns i andra varianter där båda långsidorna är fina och man slipper kantlisten, men på Bauhaus fanns det iaf inte....
Hjälp!!!