Snabbt! vad är skillnaden mellan marsansås och marsan kräm?
Som i överskriften..
jag ska baka,, och behöver marsankräm men har bara marsan sås.. vad är skillnaden och kan jag använda marsansåsen i alla fall..? håller på göra vaniljbullar
Som i överskriften..
jag ska baka,, och behöver marsankräm men har bara marsan sås.. vad är skillnaden och kan jag använda marsansåsen i alla fall..? håller på göra vaniljbullar
Marsankräm är tjockare. Du har i mindre mjölk när du gör kräm. Brukar stå på paketet.
Det är väl konsistensen?
Gör den mer krämig...helt enkelt.
Så den inte rinner av bullarna
Marsansåsen är lösare än krämen.
Gör du egen på pulver så tar du bara i mindre mjölk så den blir tjock.
Har du färdigblandad blir det lite värre.. kladdigare..
tack! :) haha har aldrig gjort detta förr.. :-s
Hmm, jag skulle säga konsistensen. Har du den man vispar ihop med mjölk hemma. Tror det är Findus.. Den brukar jag bara hälla i mer pulver så blir det stabbigare i konsistensen. Men kom ihåg att inte ha i för mycket för då blir den bara en stor klump... Det blir tjockare när den fått stå ett tag så ta det lugnt med pulvret. ;) Vaniljbullar lät inte fel... Nu är jag jättesugen. Ska nog äta mat...:) Lycka till med ditt bakande.