• Strangely

    Isadora Mineral foundation

    Hejsan. Jag har köpt Isadoras Mineral Foundation och undrar om det är nödvändigt att ha en kabuki borste till? Jag tycker denna produkt är jätte svår att arbeta in i huden då den läggs som ett lager över och blir fläckigt. Är det produkten som är så fruktansvärt dålig eller jag som gör fel? Jag har använt mig av en vanlig lite hårdare borste.

    Tacksam för svar.
    Hälsn Nina

  • Svar på tråden Isadora Mineral foundation
  • Åsa skönhetsexperten

    Hej!

    Jag har inte använt just den produkten, så det är lite svårt att säga. Men det kan ju vara så att den inte passar just din hudtyp. Ser den lite torr ut? Du ska nog använda en mjukare borste eftersom det är lättare att fördela produkten jämt på ansiktet då, (än om du använder än kompakt borste.) Kabuki-borsten är ju en ganska så kompakt borste ändå, om man jämför med andra puderborstar, så mer kompakt än så ska nog borsten inte vara, då blir det som sagt svårt att fördela produkten jämnt. Om du upplever att det blir "fläckigt" så kan det även vara så att färgen är lite för mörk för dig och du behöver en ljusare nyans. Men prova en mjukare borste till att börja med så kanske du får bättre resultat!

    Lycka till!

    Mvh Åsa

  • Strangely

    Tack för tipset! jag fick hjälp på Kicks att välja denna produkt. Först tyckte de att jag skulle köpa ID s mineral puder men jag ville inte lägga ut så mycket pengar på det. Vet du något märke som säljer lite billigare kabuki borste? Isadora har en för 150kr men dyrt för en borste tycker jag. Hälsningar Nina

  • Åsa skönhetsexperten

    Hej!

    Kolla in den här sidorna, här kan du få prover hemskickat att testa innan du köper. Tyvärr så e det lite så att har man en bra borste så blir resultatet bättre...ibland har vissa sidor lite utförsäljning och rea på produkter, så du kan ju hålla utkik efter det.

    http://mineminerals.se/
    http://www.everydayminerals.com/
    http://www.tikei.se/index.asp
    http://www.stenmantrading.se/catalog/

    Mvh Åsa

Svar på tråden Isadora Mineral foundation