• maria81

    Finns det bra behandling som tar bort stora fula ärr så jag oxå kan ha uringat?

    Jag har haft och får fortfarande finnar på bröstet och kan inte låta bli att pilla, inte ens när det försöker läka.. Detta har resulterat i stora fula ärr som döljer under tröjor. Det är ett stort problem för mig och jag skulle gärna vilja ta bort dem. Vet du om det finns nån bra laser eller kemisk peeling som kan klara av detta?

  • Svar på tråden Finns det bra behandling som tar bort stora fula ärr så jag oxå kan ha uringat?
  • Åsa skönhetsexperten

    Hej!

    Det finns kliniker som är specialierade på just acneärr bla. När jag gjorde lite efterforskning verkar det dock som att just "kemisk peeling" som du nämner, kanske inte är den mest effektiva metoden, (om man har lite djupare ärr) men jag är ingen specialist på det här så jag skulle rekommendera att du kontaktar just en sådan klinik med dina frågor. Behandlingsätt kan ju variera lite beroende på vem du kontaktar.

    http://www.kirurg.com/Acne_rr/acne_rr.html

    Här kan du läsa lite mer ingående om olika behandlings-metoder så att du får mer information om vilken slags behandling är rätt och mest effektiv för dig. Jag skulle kontakta dem om du har fler frågor.  (Du kan maila frågor) Det verkar vara en seriös klinik med många års erfarenhet.

    Mvh Åsa

Svar på tråden Finns det bra behandling som tar bort stora fula ärr så jag oxå kan ha uringat?