• Linka
    Äldre 22 Apr 14:39
    3539 visningar
    1 svar
    1
    3539

    Pigmentfläckar

    Har nu under denna graviditet fått bruna fläckar här å var i ansiktet sk pigmentfläckar. Värst är i pannan och på överläppen. Har provat lite olika krämer å använt solskyddsfaktor när jag vistats i solen men nu behöver jag mer experthjälp eftersom jag inte tycker att det har hjälpt.
    Vilken kräm är snabb å effektiv och ger ett bra synligt resultat. Har ingen möjlighet att springa på skönhetssalonger nu med bf inom de närmsta dagarna så hjälp mig gärna med råd.

  • Svar på tråden Pigmentfläckar
  • Åsa skönhe­tsexpe­rten
    Äldre 27 Apr 18:56
    #1

    Hej!

    Bäst resultat får du helt klart av kombinerad behandling på salong (se även mitt svar under rubriken "Dölja pigmentfläckar") och krämer. Men jag har full förståelse för att det inte alltid finns tid för det.

    "Ole Henriksen Enlighten Me Pigment Lightening Serum" är en populär produkt för detta ändamål. Den innehåller inga kemiska bleknings-ingridienser utan naturliga sådana, och även "lactic acid" (en typ av AHA-syra) som förekommer naturligt i mjölk och hjälper cellernas förnyelse-process. Eftersom det är ett serum så applicerar du det under din vanliga fuktighets-kräm dag och natt. (Kan vara bra att använda en med solskyddsfaktor under dagen för att förhindra ytterligare pigmentering). Ole Henriksen kan du bla köpa på www.blush.se eller www.eleven.se

    Även Dermalogica gör liknande produkter. Bla deras "C12 concentrate" och "Day Bright" kräm. Se här för mer info: http://www.dermalogica.se/ eller http://www.visageonline.se/ för produkter.

    Jag har personligen inte testat just dessa "bleknings"-produkter, men jag använder andra produkter i just dessa hudvård-serier (Dermalogica och Ole Henriksen) och är mycket nöjd med dem!

    Lycka till!

    Mhv Åsa

Svar på tråden Pigmentfläckar