Är det ok att äta tiramisu?
Ja, det är helt enkelt det jag undrar... nån som vet?
Ja, det är helt enkelt det jag undrar... nån som vet?
Varför skulle det inte vara det? Är det alkoholen du funderar över? Det är väl ändå försvinnande lite som man får i sig om man äter en normal portion... Ät du! Det skulle jag göra.
ät på du
den köpta är ytterst lite alkohol i och i hemkörd så kan man ju välja hur mycket sprit man slänger i
vill du göra helt alkoholfri (om du gör hemgjord ngn gång) så finns det essenser i mataffären som funkar toppenbra
Nej, jag har en nollgräns för alkohol så tiramisun går bort. Hemgjorda innehåller bara kanske ½ cl likör eller sprit, så det är inga mängder, men ute på restaurang vet man inte hur mycket som har hällts på.
oj jag menar de där som man köper i matäffären i närheten av yoghurten
på restaurang skulle jag nog låta bli (jag vet hur det resoneras i köken)
Tack! Ja, jag tänkte både på alkoholen och på mascarponen, men då vet jag!
Lata kocken Johanna: Bara lite nyfiken, hur resoneras det i köken?
"äh vi slänger i lite till - det är gott med sprit" har man hört måååånga gånger