Kängurukött
Efter en storhandling på Citygross kom jag över kängurukött
Det lät så spännande att jag inte kunde avstå
Men hur i hela världen ska jag tillaga det. Någon som har provat på det?
Efter en storhandling på Citygross kom jag över kängurukött
Det lät så spännande att jag inte kunde avstå
Men hur i hela världen ska jag tillaga det. Någon som har provat på det?
Googla så får du upp flera recept.
Känguru
Det smakar egentligen inte så annorlunda. Jag har ätit det i form av grillspett och i soppa som köttfärs. Det smakade som vilket nötkött som helst. Men det beror säkert på tillredning. Då bodde jag i Australien och såg inte hur det blev tillagat men det var gott.
Smakar som mört kött. Tycker det är gott
Jag har bara ätit det som steak förresten.
Ok, så då kan jag behandla den som vilke filebit som helst
Tror jag tar det säkra för det osäkra och låter den ligga i marinad ett bra tag först.