Jag hade detta på mitt kalas:
Förrätt:
Indisk smörgås
115 gr philadeliphia ost
1/2 pkt färdigtärnad fryst mango
1 tsk curry
200 gr finhackad lax
4 brödskivor
4 apelsinskivor
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda ost,mango och curry.Rör i laxen och bred blandningen på brödskivorna.Lägg en apelsin skiva uppe på och gratinera i ugnen ca 5-10 min.
Till huvudrätt gjorde jag en fläskfilegryta med grädde,ölkorv,syltlök,soltorkade tomater m.m. i och till det serverade jag ris och en salladsbuffe.(grönsallad,tomat,gurka,oliver,bönor,majs,paprika,fetaost m.m var och en fick ta vad dom ville)
Till efterrätt hade jag en chokladtårta som går att göra iordning i förväg och frysas.Bara att ta upp några timmar innan servering.Till den var det grädde.
Mitt i natten när alla blev lite småsugna igen serverade vi nåt så simpelt som Bullens korv med bröd.Bara att värma.
Grytan gjordes iordning kvällen före och chokladtårtan 2 veckor i förväg.
Samma förmidddag som festen gjorde jag röran till mackorna,hackade grönsaker och vispade grädden.