SLÄT rabarberkräm??
Hej!
Jag undrar om det är någon som vet hur man får en slät rabarberkräm??
Jag gjorde kräm igår, men vill inte ha bitar och klumpar.
Kanske kan man mixa den??
Tacksam för svar!!
Hej!
Jag undrar om det är någon som vet hur man får en slät rabarberkräm??
Jag gjorde kräm igår, men vill inte ha bitar och klumpar.
Kanske kan man mixa den??
Tacksam för svar!!
Eller så kan du sila den. Det borde funka även om kräm är lite trögt. Man får bara hjälpa den på traven lite med en sked.
Klumparna är ju det smarrigaste. Goda, himmelska rabarberbitar... mummms...
Sila den innan du har i potatismjöl och sen koka upp på nytt och reda av med potatismjöl som är utrört med vatten.
Alternativt koka den riktigt länge så att all rabarber trådas sönder, sen reda av och se till att potatismjölet är riktigt utrört med vatten innan.
TACK!!
Ska prova att sila innan jag tar i potatismjölet.