Kan man göra smulpaj med flytande margarin?!
Jo, som står i rubriken, funkar det att göra smulpaj med flytande margarin? Jag måste bjuda mor och moster på fika i eftermiddag och kommer nog inte hinna till affären eftersom lillfisen sover...
Jo, som står i rubriken, funkar det att göra smulpaj med flytande margarin? Jag måste bjuda mor och moster på fika i eftermiddag och kommer nog inte hinna till affären eftersom lillfisen sover...
Enligt min receptbok ska det gå iaf. Men jag har aldrig provat själv.
det är väl klart!
Japp, det funkar. När jag gör smulpaj med vanligt smör eller margarin brukar jag ändå smälta det innan, så principen blir den samma.
Och det blir en gryning massa även med flytande margarin.
(vad sugen jag blev på smulpaj nudå! Kanske ska göra det jag med.. )
det beror ju på mängden mjöl och havregryn
Min högsta önskan skrev 2009-05-26 10:29:40 följande:
Nice! Då kör jag på det! Då kan även lilla mamma med diabetes ta en liten bit, för det är så lite socker i...
Jag gjorde på smält margarin en gång. Det blev inte smulpaj utan mer som en deg. Så tog jag en liten bit i taget och plattade ut och la sedan på bit för bit och det blev så hiiiimla gott!