• Noli

    Smörgåstårta från Buffé, tips på mellanfyllning?

    Hej på er!

    Jag ska göra den höga och krämiga smörgåstårtan från förra månadens Buffé: www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=666905

    Det jag undrar över är vad man skulle kunna ha som mellanfyllning då ingen av de fyllningar som föreslås i tidningen känns bra. Den ska vara vegetarisk alt. innehålla fisk/skaldjur och kännas fräsch... och jag har total idétorka! Funderade på någon röra med avokado men det är ju inte så roligt om den blir brun under dagen. Eftersom de två andra lagren innehåller lax respektive kräftstjärtar får den som sagt gärna vara helt vegetarisk.

    Någon som har nåt bra tips? Skulle man kunna ha någon färskost tex philadelphia blandat med rödlök eller vad kan passa?

  • Svar på tråden Smörgåstårta från Buffé, tips på mellanfyllning?
  • pärlor08

    Hej, jag brukar använda fetaost, gräddfil, majonnäs, soltorkade tomater och ev finhackade svarta oliver som "gegga" mellan bottnarna. Vill man ha ytterligare utfyllnad så brukar jag ha i lite kronärtskocka. Krydda med lite nymald sv. peppar och basilika. Mums!

  • Noli
    pärlor08 skrev 2009-05-28 21:30:22 följande:
    Hej, jag brukar använda fetaost, gräddfil, majonnäs, soltorkade tomater och ev finhackade svarta oliver som "gegga" mellan bottnarna. Vill man ha ytterligare utfyllnad så brukar jag ha i lite kronärtskocka. Krydda med lite nymald sv. peppar och basilika. Mums!
    Det lät smarrigt, tack för ditt svar!
Svar på tråden Smörgåstårta från Buffé, tips på mellanfyllning?