• Fidelis ad urnam

    Mat med mycket ägg i, recept tack :-)

    Jag har massvis utav ägg hemma och åker bort i en månad på måndag.
    Nu vill jag ha era recept med mycket ägg i, inte recept på kakor osv utan på mat.

    Vad brukar du göra om du har mycket ägg?


    Forgive your enemies, but never, never forget their names
  • Svar på tråden Mat med mycket ägg i, recept tack :-)
  • Suzanne takes you down

    Omelett
    Aioli
    Majonäs
    Pajer (gör många- frys in)
    panerad mat- typ stekt strömming, wienerschnitzel osv

  • Frila2

    Ägg- och tonfisklåda.
    Kokt skivat ägg varvat med tonfisk (burk). Uppepå vispad grädde med dill och kryddor efter smak.  In i ugnen. 


    For those who believe, no proof is necessary. For those who don't believe, no proof is possible
  • h8him

    Har äggen stått kallt hela tiden har de flera månaders hållbarhet!

  • Kanskedinsyrra

    Paj eller pannkakor skulle jag göra å frysa in. Tänk vad smart å ha massa pannkakor å kunna ta fram två å två eller göra creps på sen när ni är hemma igen...

  • mosterYster

    Pannkaka, min mamma gjorde smeten på 8 ägg och inte lika mycket mjöl och mjölk. Hennes pankisar var världsbäst. Jag gör likadant.

    Äggröra, omelett och någon "låda" eller paj med äggstanning funkar ju också, men som sagt, pannkaka, omelett och äggröra kräver ju MYCKET ägg om man äter det som huvudrätt.

Svar på tråden Mat med mycket ägg i, recept tack :-)