Mat med mycket ägg i, recept tack :-)
Jag har massvis utav ägg hemma och åker bort i en månad på måndag.
Nu vill jag ha era recept med mycket ägg i, inte recept på kakor osv utan på mat.
Vad brukar du göra om du har mycket ägg?
Jag har massvis utav ägg hemma och åker bort i en månad på måndag.
Nu vill jag ha era recept med mycket ägg i, inte recept på kakor osv utan på mat.
Vad brukar du göra om du har mycket ägg?
Omelett, pannkakor, pudding..
Omelett
Aioli
Majonäs
Pajer (gör många- frys in)
panerad mat- typ stekt strömming, wienerschnitzel osv
Ägg- och tonfisklåda.
Kokt skivat ägg varvat med tonfisk (burk). Uppepå vispad grädde med dill och kryddor efter smak. In i ugnen.
Har äggen stått kallt hela tiden har de flera månaders hållbarhet!
Paj eller pannkakor skulle jag göra å frysa in. Tänk vad smart å ha massa pannkakor å kunna ta fram två å två eller göra creps på sen när ni är hemma igen...
Paj eller makaronipudding med äggstanning.
Pannkaka, min mamma gjorde smeten på 8 ägg och inte lika mycket mjöl och mjölk. Hennes pankisar var världsbäst. Jag gör likadant.
Äggröra, omelett och någon "låda" eller paj med äggstanning funkar ju också, men som sagt, pannkaka, omelett och äggröra kräver ju MYCKET ägg om man äter det som huvudrätt.