Västerbottenpaj Kall eller Varm??
Kvittar det??
Kvittar det??
Ljummen skulle jag föreslå om den ska vara på en buffé. Personligen tycker jag att ostpaj blir godare dagen efter direkt från kylen...
ljummen, klick med gräddfil och lite rom till :) mums
Åh tack! Har själv suttit å klurat på det :)
Så om jag gör den ikväll o tar med den till midsommarfirandet imorgon, så är det väl bara o värma den en liiten stund i ugnen då
Ljummen västerbottenpaj! *mums*
Gör det något om jag kommer förbi i morgon, TS, bara en liten sväng, sådär vid lunchtid??
Står just och gör en VB-paj till buffébordet i morgon. Jag har alltid kört det recept ni länkat till ovan och det blir kanon men jag brukar lägga fräst purjo i botten så blir det lite mer smak, supergott!
Ljummen VB-paj tycker jag förresten är bäst!