
-
-
Svar på tråden Kan man göra Janssons frestelse dagen innan?
-
Självklart. Den blir oftast godare då den fått dra åt sig ordentligt.
-
Absolut. Kan t.o.m vara bra så får den dra sig riktigt ordentligt. Bara att värma upp sen när det är dags.
Min man är Jansson-ansvarig varje midsommar och den görs kvällen innan. -
Men absolut! Som verkligen skriver; den blir ju bara godare då!
-
Några tips på hur det blir extra god
-
Äter inte själv, men maken snålar inte med fiskarna och grädden, det vet jag.
-
Jag äter inte heller det själv, så då vem man inte riktigt
Men gör man den helt färdig dagen innan eller tar man ut den innnan? -
den tar lång tid att värma upp igen i ugnen sen...så se till att ha god tid på er att göra det.
-
Tomas gör den helt färdig, det är jag säker på. Kanske därför han har så mycket grädde i för att den inte ska bli torr när han värmer upp den igen.
Märks det att jag inte är den som lagar mat i vår familj?
-
Absolut. Värm i ugn på 175 grader i ca 20-25 minuter.
-
och gärna en skvätt extra grädde
-
Sanna 20 skrev 2009-06-18 12:36:17 följande:
Några tips på hur det blir extra godGrädde! :P