Denna rätt äter vi gärna när vi har mysmiddag på helgen.
Fläskfile´ med vitlökscantadou 4 portioner
1 Fläskfile´ 500-600g
1 stor gul lök
4-6 stora färska champinjoner
1 paket cantadouost ,vitlök och örter
1 burk creme´fraiche valfri fetthalt
salt & vitpeppar
Soja
Mjölk att späda med.
Skär fläskfile´n i cm-tjocka skivor, stek,salta & peppra . Lägg över köttet i en gryta. Skala & hacka löken, borsta,skölj och skiva champinjonerna, och bryn alltsammans i stekpannan. Lägg över i grytan och blanda det med köttet. Rör ner cantadoun,och låt den smälta ner. Tillsätt creme´ fraiche och soja,späd med lite mjölk och låt puttra på låg värme i 10 minuter.
Servera med nykokt tagliatelle, riven parmesan och en fräsch grönssallad!