Biograf-popcorn
Hur tillverkas dom?
Dom smakar ju inte som hemma-popcorn..
Hur tillverkas dom?
Dom smakar ju inte som hemma-popcorn..
vet inte hur de tillvekas men igår hade vi ingen olja hemma å göra vanliga inte micro. Då så tog jag smör & olja flytande, som jag normalt steker mat i. Å då smakade de som biopoppissar. :)
Dom har typ jättemycket mer fett i när dem poppas :)
Jag har jobbat på marknad och sålt popcorn, då använde vi kokosfett när vi poppade.
ååå vad sugen jag blir!
Jag frågade när jag jobbade tillfälligt på en sf-bio. Då visade de mig hur de förvarade stora sopsäckar med popcorn i en garderob som de sedan värmde upp med sånt där konstgjort flytande smör. De är alltså inte nypoppade, vet dock inte hur länge de stod där.
hahahaha ok mina smaklökar är alltså inte att lita på!
Va, det lät ju äckligt.
Men jag fattar att de säkert är tusen gånger onyttigare än hemmapoppade och att det är en massa skit i, men gud vad gott det är.
jag vet. Men de är söta. popcorn är salta.
Ähh, jag vet inte vad jag pratar om.
På SF här i sthlm visar de glatt när det kör ut stora sopsäckar med popcorn som de sen serverar.
ÄNDÅ köper man skiten och äter.
Jaja, är man popcorn-torsk så är man.
*Är så galen i popcorn att jag t.o.m. graderar saker i jämförelse med popcorn*
"Jag älskar dig mer än popcorn".
"Den där tröjan är så fin! Den är nog nästan i samma klass som popcorn"
"Nää, det slår nog inte popcorn..."