Ok... då kan jag berätta vad vi hade på vårt bröllop... det var dock 7 år sen... men vi gjorde hela buffén själva till 70 personer. Buffén var kall vilket var jätteskönt, det kan vara problematiskt att värma åt så många om man t.ex. bara har en vanlig ugn.
Innan buffén serverades snittar på tunnbrödsrulle fylld med en röra på räkor, crabsticks, rödlök, dill, majonnäs och creme fraiche.
På buffén stod:
*Rökt kalkon - färdigsskivat i storpack
*Pastrami - färdigskivat i storpack
*Gravad lax - färdigskivat i paket
*Potatissallad - köpt men vi piffade upp den själva
*Sweetchili- och dragonmarinerad pastasallad med kyckling - gjorde själva med pasta penne, kyckling, rödlök, paprika, squash
*Sweetchili- och dragonmarinerad pastasallad, vegetarisk
*Grönsallad med en örtdressing och en vinaigrette
*Färska champinjoner marinerade i vitlök och soltorkade tomater
* Rosenbröd - bakades av svärmor
* Karelska piroger med äggsmör - bakades av min mamma
* Smör och ost
Som efterrätt dukade vi upp en ost- och fruktbuffé med:
*Brieost
*Blåmögelost
*Hårdost
*Mjuka färskostar såsom t.ex. philadelphia, creme bonjour och dylikt
*Salta kex
*Digestive
*Smörgåsrån
*Jordgubbar
*Vindruvor
*Honungsmelon
*Physalis
*Ananas
Till barnen hade vi hamburgare med bröd.
På den tiden gick denna buffé på runt 3000 kronor har jag för mig. Pastramin och den rökta kalkonen köpte vi hos en grossist, allt övrigt på ICA Maxi.