Nån som jobbar på McDonalds, Max eller Burger King
Jag har en liten dispyt med en vän som jag behöver hjälp med att lösa.
Han har precis deklarerat att han aaaaaaldrig mer ska äta på McDonalds efter att ha sett nån video på YouTube om en 4 år gammal hamburgare som såg ut som om den var köpt för en timme sen typ.
Nu menar han att Max o Burger King inte kan vara lika illa för deras hamburgare "görs på plats". Men det görs väl McDonals med. Allas burgare kommer väl frysta, iaf själva köttet eller står det folk på Max o malen köttfärs, blandar ihop o plattar ut o steker? Det är ju inte så att McD:s hamburgare kommer frysta med bröd o sallad o allt o bara stoppas in i micron (som vissa burgare på finlandsfärjor).
Dessutom tänker jag att mängden konserveringsmedel, för jag antar att det är den som får burgaren att se så fin ut efter 4 år, inte har nån betydelse för om maten värms upp eller görs på plats, den finns ju redan i de varor kedjan väljer att nyttja. Eller?