Hur gör du din godaste varma choklad på "hel choklad"?
Alltså inte på kakao, utan på chokladkaka/fast choklad/vad man nu ska säga.
Vilken choklad?
Vilka proportioner?
Hur går du tillväga?
Alltså inte på kakao, utan på chokladkaka/fast choklad/vad man nu ska säga.
Vilken choklad?
Vilka proportioner?
Hur går du tillväga?
Jag bröt upp 70% choklad i bitar och la i mjölk och körde i micron en stund - det blev inte speciellt bra så försök inte det!
Tror det blir bäst om man smälter chokladen först och sedan häller i mjölk lite i taget så att det blandar sig ordentligt. Skulle nog testa att göra det så istället i micron igen eftersom det är enklare att smälta choklad så om man bara ska göra till sig själv än att smälta en liten mängd choklad över vattenbad. (I min mening...)
Tycker själv bäst om riktigt mörk choklad så skulle nog köra på 70% igen om jag gjorde det.
Inte så mycket bra råd kanske, mer hur man inte ska göra