Gravid - svamp - kolhydrater?
Jag är i vecka 7. Ca fem dagar efter plusset fick jag svampinfektionssymptom. Och det är inte första gången... så jag visste vad det var. Har ätit långkur med Fluconazol innan jag blev gravid men slutade efter äl då jag anade att jag kunde blivit gravid. När svampen kom fick jag panik, hur ska jag klara denna graviditet, hade inga såna här problem förra grav. Så fastän jag inte alls gillar canestenkurer så gjorde jag en sån, och nu snart en vecka sen jag började med den börjar faktiskt symptomen ge med sig, men det ligger kvar och irriterar mig lite. Så nu kommer några frågor till "svamp-vana":
Hur länge kan jag hålla på med canesten-krämen? Det står ju att man ska hålla på tre dagar efter man är besvärsfri, men kan det bli för länge?
För att försöka hålla det hela i schack har jag nu slutat helt med socker och äter mycket lite kolhydrater (och särskilt inte vetemjöl och jästa produkter), men hur är det egentligen när man är gravid? Behöver man kolhydraterna för barnets skull?
Fler tips?