• Häpp
    Äldre 8 Nov 19:46
    9238 visningar
    7 svar
    7
    9238

    Frysta panerade bläckfiskringar...

    Ja det har vi köpt. Eftersom vi ääälskar bläckfiskringar

    Problemet är att vi inte har en aning om hur man ska "värma" dem...står inget på påsen heller.

    Någon som vet? Ugn?

  • Svar på tråden Frysta panerade bläckfiskringar...
  • Äldre 8 Nov 19:50
    #1

    man kan värma dem i ugnen eller i stekpanna...men ugnen är nog bäst!
    Kanske med lite olja i botten på ugnspannan..?!

    Brukar synas när det är klart!

  • Häpp
    Äldre 8 Nov 19:54
    #2

    Tack:)! ca 225 eller?

  • vackra­starfl­ow
    Äldre 8 Nov 20:02
    #3

    jag brukar steka mina med ganska mycket olja så att det friterar lite

  • Äldre 8 Nov 20:02
    #4

    det eller 200...tror det är vilket som...men jag brukar ha på 225 när jag har ngt panerat i ugnen, tror jag...var ett tag sedan!

    Hoppas det smakar!

  • Häpp
    Äldre 8 Nov 20:20
    #5

    Tack Det blir till lunch imorgon med pommes, en sallad och aioli...längtar!

  • Äldre 8 Nov 22:16
    #6

    Friterade såklart! Stek i mycket olja tills de fått fin färg.

  • Häpp
    Äldre 9 Nov 13:17
    #7

    Gryyyymt gott blev det
    Körde i stekpannan med olivolja och en av mannens kollegor åt det för första gången och gillade det.

    Tack igen!

Svar på tråden Frysta panerade bläckfiskringar...