• Thegran

    sås till fyllda kycklingfileer?

    vi ska fylla kycklingfiléer med creme bonjour ost, och äta med ris och grönsaker.
    men vad kan man ha för sås till??

    vi brukar blanda ranch dip med cf bara, det är gott och enkelt men vill testa något annat.
    tips?

  • Svar på tråden sås till fyllda kycklingfileer?
  • lokisse

    skulle lata en röd paprika koka i lite bulieong och sedan pyrera den med lite grädde och kryda med pepar och lite sambal kanske


    snorkrakornas barn heter snorungar
  • vivianne

    Jag brukar bara göra sås av skyn. Lite sky, vatten, kryddor, kycklingfond och en skvätt grädde eller en klick av färskosten från fyllningen. Reder av med Maizena. Inte så fantasifullt kanske men gott och enkelt.

  • mosterYster

    vad är det för smak på Crème Bonjouren?

    Jag skulle nog ta stekskyn från kycklingen och tillsätta vitt vin, samt samma ost som i kycklingen. Är det tex vitlöksost skulle jag pressa i ordentligt med vitlök och tillsätta lite dijonsenap. Koka ihop, smaka av, salta extra. Red av om såsen är för tunn.

  • LillaZ

    Vanlig vit sås (mjöl och mjölk). Ner med en hönsbuljongtärning och en klick svartvinbärsgelé. Låt det koka. Om du inte vill använda mjölk och mjöl kan du ju ta enbart grädde, men det blir inte riktigt samma sak.

  • kisan

    Lika delar creme fraiche och majonnäs (fast jag brukar ta mer creme fraiche) också pressar man i ett par,tre vitlöksklyftor och smakar av med salt och peppar.

  • Thegran

    tack för tipsen! nåt mer?

  • Jesster

    Jag älskar Mango chutney till kyckling. Jättegott med creme fraiche eller grädde, kycklingfond, lite stekt lök (och bacon) och en msk mango chutney.


    Den som söker han finner - www.google.se
  • ALJO

    Balsamicosås eller rödvinssås är gott till kyckling.

Svar på tråden sås till fyllda kycklingfileer?