Ni som äter som Anna Skipper förespråkar, jag har en massa frågor till er!
Har blivit intresserad av Anna Skippers matfilosofi efter att ha sett hennes program ibland("Du är vad du äter").
Nu är jag intresserad av det för att det verkar vara nyttigt och inte bara för att tappa i vikt eller så.
Så, ni som äter efter denna filosofi, vad tycker ni?
Är ni piggare och mår ni bättre?
Blev det dyrare? Tänker mest på den där sojamjölken hon rekommenderar då(återkommer med frågor på det).
Blev det krångligare att äta som hon förespråkar?
Finns produkterna på närmsta affär eller är de svåra att få tag på?
Ni som tränar hårt och regelbundet, orkar ni med det med hennes matvanor?
Sover ni bättre på hennes mat?
Varför valde ni hennes matvanor?
Och vad blev effekten på eran vikt av det?
Sojamjölken, ja.......: Läste att 1 liter kostar 22:-, men att det blir billigare att göra egen på sojamjöl?
Hur gör ni och hur funkar det som? Är det väldigt krångligt och tidskrävande att göra denna mjölken själv?
Och går det att använda sojamjölk till precis allting som vanlig mjölk går att använda till, typ stuva makaroner i, göra pannkakssmet med, baka med, osv?
Och varför anses sojamjölken bättre än vanlig mjölk?
Kanske glömt flera frågor i ämnet nu.
Men skriv gärna, ni som valt att leva som hon förespråkar, hur ni lever med den maten som och hur ni upplever detta som!
Tack på förhand